Badkamer
renovatie

Snelle badkamerrenovatie in 5 stappen

Stap 1

Luisteren naar jouw ideeën. Het renoveren van een badkamer begint met een idee.  Maak een afspraak met onze projectleider die luistert naar jouw wensen en beschikbare budget.  De jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers kan een hulp zijn om van een idee naar de uitwerking van jouw droom te komen.  Badkamers zijn doorgaans niet de grootste ruimten in een woning. Expertise en productkennis zijn de belangrijke hoekstenen van Van Duysen om van jouw badkamer een pareltje te maken. 

Stap 2

Van Duysen werkt jouw badkamerplan volledig uit en helpt jou in de keuze van de te gebruiken materialen.  Of het nu klassieke natuurstenen vloer-of wandbekleding is, XXL stenen of micro cement, alles is mogelijk.  (Sanitaire)meubels, het eventuele schrijnwerk en schilderwerken worden meegenomen in de offerte.  Zowel in het nemen van keuzes als de ontvoering zorgt van Duysen voor volledige ontzorging.

Stap 3

Alle gekozen materialen worden desgewenst in een visueel plan gegoten en een offerte wordt opgemaakt.  We sturen bij waar nodig naar wensen of budget.  Bij goedkeuring worden afspraken gemaakt qua planning.  De verdere opvolging wordt persoonlijk in handen genomen van jouw projectleider.

Stap 4

De uitvoering.  Snelheid en kwaliteit gaan bij Van Duysen hand in hand.  We kiezen bijvoorbeeld voor sneldrogende producten waardoor je in een mum van tijd jouw badkamer terug kan gebruiken.  Voor elke arbeidsgang hebben we gespecialiseerde mensen in huis.  Of het nu sanitaire werken zijn, het plaatsen tegels, schrijnwerk of schilderwerk, voor elk van deze stappen heeft van Duysen een vakman beschikbaar en kan rekenen op 25 jaar ervaring.

Stap 5

De oplevering.  We zorgen er voor dat uw badkamer gebruiksklaar afgeleverd wordt.  Het enige wat u zelf nog moet doen is de handdoeken op te hangen en de kaarsjes aan het bad te plaatsen. 

Renovatie of nieuwbouw...

… contacteer ons voor jouw project.