keukens en meer

Keukens en berging

Uiteraard is uw woning niet compleet zonder de nodige berging en keuken. Samen met onze interieurspecialisten bekijken we jouw ruimten, jouw smaak en jouw noden.  Uit een ontelbaar aantal mogelijkheden stellen we samen met jou de oplossing samen die je nodig hebt, met respect voor jouw budget.

Of het nu gaat om jouw eigen keuken of een projectkeuken, Van Duysen zorgt voor een oplossing op maat.  

Bij Van Duysen zorgen we voor een professionele plaatsing van alle gekozen meubels.  Onze gespecialiseerde plaatsers hebben jarenlange ervaring in maatwerk.  Niet elke muur is recht, niet elke situatie is ideaal.

 

Dressing en kasten

Van Duysen is specialist in het plaatsen van alle mogelijke kasten en opbergsystemen.  Geef ons jouw ruimte en wij zoeken samen met jou de meest efficiënte opstelling om al jouw spullen in op te bergen.  Van dressing tot bibliotheek, van TV- meubel tot eetkamermeubelen.  

Wasplaats

In vele woningen worden wasmachines en droogkasten weggestoken in kleine ruimtes waar het moeilijk werken is.  Er zijn tal van oplossingen om jou meer ruimte te geven dan je denkt beschikbaar te hebben.  Zelfs als er geen afgesloten ruimte mogelijk is, zijn er tal van mogelijkheden om jouw wasmachine en droogkast te verbergen.

Toestellen

Om uw keuken en wasplaats compleet te maken heeft Van Duysen een hele catalogus van A merken in huis.  Atag, AEG, Bosch, Siemens, …

 

Van standaard tot hightech.  Voor ieders budget en wensen zijn er vele mogelijkheden. 

 

Specials

Alles wat niet kant en klaar of buiten de gebruikelijke maten of kleuren valt, kan Van Duysen voor jou regelen.  Een werkblad in een speciale steen of in een decoratieve krasvaste techniek.  Een nis die moet uitgewerkt worden, een kast op maat, fronten die moeten bijwerkt worden,  een werkblad op maat, enz.

Stel de vraag en wij werken en voeren uit.  Indien gewenst maken we een 3D tekening zodat je weet wat je kan verwachten.

Renovatie of nieuwbouw...

… contacteer ons voor jouw project.